Під посольством Білорусі в Києві був помічений політолог Микола Давидюк, який вимагає звільнення головного редактора Nexta Романа Протасевича.

Відомо, що вчора чоловік був затриманий в аеропорту після посадки літака в Білорусі нібито через його мінування. Давидюк закидав літачками посольство, а в соціальній мережі Facebook назвав Олександра Лукашенка диктатором і закликав владу України припинити авіасполучення з сусідньою державою.

Політолог Микола Давидюк, фото: Facebook
Політолог Микола Давидюк, фото: Facebook

"Лукашенко став на шлях міжнародного тероризму.. ненаказаний Путін, за збиті Боїнги породив викрадення Лукашенка пасажирів з міжнародних рейсів. Україна повинна зупинити всі авіасполучення з режимом Лукашенка, перестати фінансувати цей режим", - йдеться в публікації.

У Telegram прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з'явилася інформація, що у вівторок пройде позачергове засідання уряду для розгляду питання про авіасполучення між нашою країною і Білоруссю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Політолог же пропонує не чекати санкцій з боку інших держав, а ініціювати їх самостійно, так як викрадення людини з подальшими тортурами не повинні продовжуватися і замовчуватися. Він вважає, що над Романом вже знущаються.

Сам же він залишив достатню кількість паперу під посольством Білорусі і пропонує іншим людям, які будуть проходити повз, теж "садити" літачки, адже Лукашенко, ймовірно, не награвся в них в дитинстві.

Політолог Микола Давидюк, скріншот: Facebook
Політолог Микола Давидюк, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в Раді вимагають припинити імпорт електроенергії та авіасполучення з Білоруссю

Як повідомляв "Знай.ua", на білоруських кордонах почнуть збирати "данину" за в'їзд в Україну: всьому виною вірус

Знай.ua писав, Безруков, Лоліта і боярський: прикордонники розповіли про "чорний список" російських артистів, за що туди потрапляють