Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила на своїй сторінці в соцмережі фотографії, зроблені під час її концерту в Білій Церкві. Співачка позує на сцені в спокусливому вбранні в оточенні танцюристів. У підписі до кадрів Оля зазначила, що на її виступ прийшло 5 тисяч фанатів.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

"5000 глядачів зібралося цієї суботи на нашому стадіонному концерті в Білій Церкві! Я неймовірно щаслива, що наша зустріч нарешті відбулася, і незважаючи на деякі технічні моменти, шоу пройшло на всі 100%. Не обійшлося і без сюрпризів для моїх улюблених глядачів: всі, хто був на концерті, почули ексклюзивну прем'єру моєї нової пісні "Доросла дівчинка" до її релізу! Відчуваю, що буде хіт, тому що на приспіві усі співали її вже разом зі мною 😁" - написала Полякова.

Оля Полякова і Максим Єжов / фото : instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова і Максим Єжов / фото : instagram.com/polyakovamusic

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також артистка додала, що її команда вже працює над новим шоу.

"Всіх, кому до вподоби наше свято душі під назвою "Королева ночі", я запрошую на зустріч у столичний "Палац Спорту" 26 жовтня 2021 року. Там ми зіграємо це легендарне гранд-шоу в останній раз!" - заявила співачка.

Нагадаємо, Оля Полякова показала домашню "полуничку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова поскаржилася на дивне світло під час концерту.

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової в короткій сукні показала нескінченні ніжки: копія мами.