Вже другий рік старший бойовий медик Олександр служить у гірсько-штурмовій бригаді. За освітою чоловік - стоматолог, і шість років цивільного життя провів у приватній клініці.

Сьогодні ж довелося перекваліфікуватися в універсального бойового "дока", головне завдання якого - евакуювати поранених з поля бою та надати воїнам невідкладну медичну допомогу. Про ще одного свого героя ООС розповідають на своїй сторінці в Facebook.

Олександр розповідає, що у нього зараз теж чимало роботи, адже противник поводить себе агресивно і, на жаль, є втрати у підрозділах.

"Не бачу, щоб ворог був налаштований дотримуватися перемир’я чи припиняти війну. До прикладу, нещодавно, в наслідок обстрілу, одного бійця посікло уламками. Звісно, пораненого ми евакуювали і попри уламки й зламану ключицю він швидко стане до строю. Можна сказати, що йому пощастило, обійшлося без сильної кровотечі", - каже чоловік.
В Олександра це не перша ротація в район бойових дій. Медик зізнається, що пішов до війська, адже дуже хотів зробити свій внесок у захист країни. Спочатку потрапив служити до медичної роти, нині – бойовий медик в роті вогневої підтримки.

Розповідає, робота медика безпосередньо на передовій йому більш до душі. Особливо пощастило з колективом - хлопці щирі, згуртовані, вмотивовані, сповнені рішучості битись з ворогом до нашої Перемоги.

Нагадаємо, під Києвом помер легендарний ветеран УПА: пройшов крізь сталінське пекло заради України

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", військовий медик з позивним "Глюкоза" прийшла на фронт о 19, щоб рятувати поранених: "У наших руках життя побратимів"

Знай.ua писав, хлопець сам попросився в армію, щоб здійснити мрію: став моряком заради Батьківщини і тата