Відомий український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

Зараз він сфотографувався зі своєю молодшою дочкою Лолітою, яка народилася в 2013 році. І залишив до публікації підпис, проте її зрозуміють лише уважні користувачі. Чоловік постав у кепці, сорочці з написом "Metallica", з годинником на одній руці і з морозивом в іншій. Поруч Малятко теж стоїть в крутій позі з морозивом біля рота.

"Фото зроблено о 19:00😋", - пише Анатолій Анатоліч у публікації.

"Не зовсім зрозумілий підпис🙄 я щось не наздоганяю🙈", "Погляньте на годинник Анатоліча👍", "Час на годиннику у @anatoliyanatolich 19:00", "Ооой😍 😍 😍", "На годиннику 19.00😇", "Класна підпис фото!!!🔥і фотка прикольна!", "Які ж Ви😍", "Круто)))", "🔥. Це називається"як все встигнути". Здорово)", "Що за ⌚годинник?)", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Анатоліч)
Коментарі, скріншот: Instagram (Анатоліч)

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Анатоліч)
Коментарі, скріншот: Instagram (Анатоліч)

Нагадаємо, зонування та органайзери: Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, як грамотно заповнити простір у ванній кімнаті

Як повідомляв "Знай.ua", люблять не тільки у Львові: майбутній тато Анатоліч розвіяв головний міф про вишиванки. Телеведучий зазначив, що одягати вишиванку потрібно не тільки на якісь свята.

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч похвалився перед фанатами новою знайомою - "Мова - це її візитка!".