Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона поділилася двома фрагментами свого виступу в студії "Русского радио Украина". Настя виконала дві пісні "Если небеса" і "Красное вино" і зазначила в публікації, що хоч вони і різні, але в обох мова йде про кохання.

Потап і Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Потап і Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

І якщо в другій про досить пристрасної, чуттєвої і п'янкої любові, про фатальну вабить жінці, яка розбурхує свідомість. То в "Если небеса" - про любов найближчих і дорогих нам людей.

"Сила цієї любові, ніби сама неприступна фортеця, оберігають нас. І їй не страшні ніякі напади, бурі і війни. А яка пісня зараз збігається з вашим настроєм?", - пише Настя Каменських у публікації.

"Красное вино - це просто вау 🔥!", "Яка ти чарівна, а пісні обидві дуже класні🔥🔥🔥", "Неймовірна! Альбом дійсно про багатогранність, постійно на репіті😍 😍 😍", "Если небеса😍 🔥❤️", "Обидві пісні дуже класні🔥", "Просто бомба !! 💥 💥 💥 Дуже круто !!😎🤘", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Потап подарував Насті Каменських ніжність на річницю весілля: "Хочеться з тобою"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап влаштував Насті Каменських романтичний сюрприз з поцілунками: "Важлива дата"

Знай.ua писав, Настя Каменських блиснула бездонним декольте у відвертій сукні: "Вивільни її"