Телеведуча, актриса і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

25 травня їй виповниться 42 роки і з цього приводу жінка написала публікацію, до якої прикріпила відео і фото з Мексики. Марія зазначає, що за день до Дня народження дуже відчуває свою вразливість, хоча і сміливість теж присутня, щоб написати про це. Єфросиніній так і не вдалося навчитися реагувати на наклеп, несправедливість і хамство на свою адресу.

Маша Єфросиніна / фото: Instagram
Маша Єфросиніна / фото: Instagram

"Коли я випадково потрапляю на нескінченні коменти, де мене дорікають в "пластиці" і різних переробках, мене це зачіпає. Портали про зірок ставлять мої дитячі фото поруч з нинішніми з питанням: "змінилася?", зриваючи таким чином чеку на гранаті спраглих дати мені ляпасу по "заколотній морді"; я бачу, як на форумах моє обличчя" розбирається "на висновки"знаючих експертів".. Однак весь цей час я вважала, що будь - яка моя відповідь на подібне буде дешевим виправданням", - пише Маша Єфросиніна в публікації.

Раміна Есхакзай і Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай і Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знаменитість задумалася за день до святкування, що її аудиторія адже складається на 87% з жінок. І тому їй важливо, щоб вони чули і її правду. В першу чергу філософія жінки полягає в максимумі діянь, які можуть відстрочити необхідність в хірургії. Зараз її обличчя складається з захоплених очей чоловіка через 19 років спільного життя, води, правильного харчування, спорту, дихальних практик і безлічі інших речей.

"А пластика.. ну що пластика: зробиш, будуть обсмоктувати, що зробила... не зробиш, будуть Полоскати, що стара... На цьому піду зустрічати свою весну)", - підсумувала телеведуча.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна затягла чоловіка на інший континент і змусила фанатів облизнутися: "Схуднути до літа"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна поділилася з українцями бідою, яка залишила її без відпустки: "Це така тупість"

Знай.ua писав, Єфросиніну не впізнали через численні зміни на обличчі: "Ніби не Марія"