Катерина Осадча – популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу Катерина зізналася, що проходила в лікарні повну діагностику всіх систем організму.

Катерина Осадча, instagram.com/kosadcha
Катерина Осадча, instagram.com/kosadcha

"Піклування про здоров’я, не тільки за необхідності , вже давно звична рутина сучасної людини і я не виключення. Про квантову медицину знаю давно і стежу за розвитком діагностичних і лікувальних програм. Повна діагностика займає 40 хвилин, надчуттєвий сканер считує випромінювання з руки і передає на комп’ютер стан всіх систем організму. На що варто звернути увагу, як поводиться імунна система, що викликає ті что інші проблеми в організмі, які перенесені хвороби залишили по собі сліди. Але квантова технологі, не тільки в діагностиці, а й в лікуванні. Будьте здорові і бережіть себе!" - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Катерина Осадча, фото з Instagram

Нагадаємо, Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою: "Найкращий день".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катя Осадча показала, яке майбутнє чекає на їх з Горбуновим сина: "Маленький капітан".

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча покроково розповіла, як повторити її улюблену зачіску на кожен день.