Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно чоловік Катерини, Юрій Горбунов, показав, як проводить вечір з їх маленьким сином Іваном. Так, зірковий тато і хлопчик вирішили покататися на велосипедах неподалік від їх заміського будинку, насолоджуючись природою і заходом сонця.

При цьому Іван тримав Юрія за руку, а сам телеведучий пожартував, що "буксирує" малюка. До слова, обличчя сина артисти наполегливо приховують від чужих очей, показуючи хлопчика лише зі спини.

Варто відзначити, що раніше Осадча і Горбунов повідомили радісну новину - виявляється, вони знову стануть батьками, проте поки не розкривали стать дитини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Буксировка згідно вечірнього плану 😎"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю компліментами: "Які молодці, особливо тато, турбується за здоров'я сина. Обережно на широкій дорозі будьте.❤ ️ ", "🔥 👏 👏Супер!", "Такі милі🧸 💫", "молодці👏", "Классс😍 😍 😍"," вечірня прогулянка!".