Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий архівний кадр, вперше показавши всю свою велику і дружну сім'ю: доньку Злату Мітчелл від колишнього чоловіка Ніла Мітчелла, нинішнього чоловіка, генерального директора "Нового" телеканалу Володимира Локотко, а також їх спільних маленьких дітей, Валерія і Євдокію.

Так, артистка разом з найближчими людьми позувала у фотостудії, сидячи на стільці і взявши молодшу доньку на руки. Варто відзначити, що досить довгий час Ольга приховувала обличчя молодших дітей від чужих очей в соціальних мережах.

Також зірка розповіла зворушливу історію, яка сталася з нею і спостережливим сином Валерієм, поки сім'я обідала на терасі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ми обідали на терасі. 🥗

Валерій бавився поруч. Раптом покликав мене:

-Мама, дивись, яка мураха! 🐜Схожа на нашого тата, така велика.

Я підійшла з недоїдженою полуницею в руках. Мураха справді був дужим та струнким.🔥

- Схожий, синочку. А давай пригостимо його полуницею?🍓

І я поклала надкушену ягідку комасі під лапки. Та на мить зацікавилась - та потім втекла.🌪

- Не хоче чомусь, -кажу Валерію.

Син подивився на мене і відповів:

- Хоче, але після когось не доїдає🧐."