Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове фото, вирішивши навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка розповіла прихильницям, як правильно поводитися на побаченні. За словами зірки, не варто приймати запрошення на рандеву раніше, ніж за 48 годин, розпланувати побачення потрібно так, щоб бути вдома не пізніше 10 вечора.

Ольга радить все ж прихопити з собою гаманець з грошима, щоб в екстреному випадку розрахуватися і піти, а ось вивчивши меню замовляти не найдешевшу, і не найдорожчу страву.

"Якщо побачення

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

🍸Не приймайте запрошення пізніше, ніж за 48 годин до зустрічі. Ви дівчина зайнята. Цінуєте свій час. Зі «вже на зараз» - недоступні.

☕️Нічого доброго не стається після 22.00. Плануйте зустріч так, щоб у цей час бути вдома.

🍹Нехай за Вами зайдуть, або заїдуть. Особливо на першому романтичному побаченні. Незручно - це точно не Ваш клопіт.

🍽Майте з собою гаманець з готівкою та кредитною карткою. Так, пану пасує заплатити. Але якщо він Вам не сподобається, зможете розрахуватися та піти.

🍲Не замовляйте найдешевше з меню. І найдорожче не замовляйте."

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".