Відома українська співачка Ірина Федишин зворушливо привітала свого старшого сина з Днем народження.

Відповідне відео виконавиця опублікувала в Instagram.

День народження дітей завжди справжня подія для батьків. Мама і тато намагаються влаштувати дитині справжнє свято і обдарувати його найтеплішими словами в світі. Співачка Ірина Федишин не стала винятком - вона показала, як радісно і яскраво вони сім'єю зустріли сина Юру, який святкує День народження.

"Юрасику, @yura_play_official тобі вже 10 😍🥳🎂 і ти у нас вже такий дорослий! За своїх 10, ти подарував нам так багато щастя! Ми гордимося тобою ❤️Саме ти надихнув нас на пісню - скарб «Малесенькі долоньки», а згодом у 2 і пів рочки знявся у цьому кліпі і в 3 і пів ще й заспівав 👏", - написала Ірина Федишин.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виконавиця зазначила, що син захоплюється аерозйомкою і його роботи були неодноразово показані в найбільш рейтингових програмах на "1+1". Федишин заявила, що у Юри маса талантів, але найголовніше – у нього велике серце.

" Хай Господь береже тебе 🙏 Бажаємо тобі, якнайкраще їх розвинути і бути у майбутньому не тільки нашою гордістю, а гордістю всієї України 💙💛!!!",- уклала співачка.

Нагадаємо, що чоловік Федишин Віталій Човник показав найважливішу жінку у своєму житті, і це не Ірина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зворушливо відреагувала на привітання свого чоловіка і продюсера Віталія човника.

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".