Хлопець з британського міста Кінгстон-апон-Халл на ім'я Джиммі Фізерстоун за рік примудрився витратити понад 14 тисяч доларів, щоб втілити мрію в життя і стати живою версією ляльки Кена, нареченого Барбі.

Як повідомляє газета New York Post, 22-річний Фізерстоун зробив собі губи і щоки, а також додав в обличчя ботокс і поставив білосніжні вініри. У найближчому майбутньому хлопець хоче змінити ніс.

Джиммі Фізерстоун, фото SWNS
Джиммі Фізерстоун, фото SWNS

Щоб досягти своєї мети, британець кинув навчання в 16 років, почав працювати і збирати кошти на косметичні процедури. Зараз Фізерстоун активно знімається в рекламі.

Джиммі Фізерстоун, фото SWNS
Джиммі Фізерстоун, фото SWNS

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я завжди був тим, хто хотів виділитися з натовпу. Якби мені довелося описати, як я хочу виглядати, це була б лялька Кен", - зізнався Джиммі.

Варто зазначити, що користувачі мережі критикують хлопця за його пристрасть до пластичних операцій, проте він, незважаючи ні на що, має намір продовжувати своє перевтілення.

Раніше ми писали про те, як дівчина поплатилася життям за силіконові імплантати. Операція проходила у косметолога без обов'язкової ліцензії. За фактом смерті пацієнтки фахівцю можуть пред'явити звинувачення у вбивстві.

Нагадаємо, жінка закачала в сідниці цемент, ризикуючи життям: "Досить уколу, щоб убити".

Як повідомляв портал Знай.uа, видалити ребра для аномальної талії: дівчата масово калічать себе заради стрункості.

Також портал Знай.uа писав, що "Живий Кен" перетворився на "Барбі" і постав у купальнику, але більше схожий на кентавра.