Сьогодні, 26 травня, жителі Землі зможуть стати свідками унікальної астрономічної аномалії.

На небі в найближчу добу відбудеться повний місяць, який співпаде з повним місячним затемненням. Крім того, до них приєднається так звана Квіткова місяць – весняний супермісяць.

26 травня відповідає 15-му місячному дню. Наступ фази, яку називають повним місяцем, очікується о 14: 15. При цьому освітленість місячного диска буде максимальною-на 100%.

В Україні спостерігати за місяцем можна буде з 21:08, А За горизонтом вона сховається вранці о 04:02.

У найближчу добу місяць буде перебувати в Стрільці, що обіцяє нам енергійність, динамічність подій, емоційні бесіди і контакти.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Місячне затемнення, скріншот: YouTube
Місячне затемнення, скріншот: YouTube

Квітковий місяць:

Супермісяць 26 травня стане другим і останнім цього року. Назва "квітковий місяць" натякає на квітучі в цей період поля і сади. Цього року воно супроводжується місячним затемненням. Спостерігати за унікальним астрономічним явищем сьогодні зможуть на західному узбережжі Північної Америки, в Австралії, в Індонезії, на східному узбережжі Азії і на Далекому Сході. Українці не зможуть побачити затемнення особисто, але до їхніх послуг онлайн-трансляції.

Астрологи радять загадати бажання о 14: 14-Коли місяць буде на піку свого сходу. Зосередьтеся на бажаному приблизно на хвилину і дивіться в небо.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Сьогодні рекомендують:

Не боятися публічних виступів, відмовитися від шкідливих звичок, розвивати в собі силу волі, зайнятися прибиранням, вирішувати правові питання, взятися за вивчення мов, знайти нове партнерство, вийти на нову роботу, підвищити кваліфікацію, приділити увагу навчанню, коучингу, планувати подорожі, звертатися до вищих інстанцій, проводити рекламні акції, активно займатися спортом на відкритому повітрі.

Сьогодні не варто:

Вплутуватися в конфлікти, сваритися, зав'язати в роботі, займатися бізнесом, проводити фінансові операції, відправлятися в подорожі, лягати на операцію, давати волю ліні, будувати, дертися в гори і займатися екстримом.

Сновидіння:

Сни в цей день можуть бути страшними, але вони не віщі і не мають сили збуватися. Скоріше, це дзеркало вашого внутрішнього світу, яке показує турбують вас проблеми.

Нагадаємо, раніше Любовний гороскоп на Червень: кого чекають пристрасні емоції і палкі поцілунки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар на травень: відповідні дати для покупок, схуднення і грошові дні

Також «Знай.иа " писав, що Молодик в Тельці: що це означає Для кожного знака Зодіаку