У Києві знайшли мертвим молодого хлопця, друзі та близькі якого до останнього сподівалися побачити його живим. Про це розповіли в сюжеті програми "Надзвичайні новини. ICTV".

Як повідомляється, труп молодої людини, спотворений через довге перебування у воді, виловили з Дніпра. Про те, що це дійсно зниклий раніше Дмитро Волосевич, говорили одяг і татуювання.

За словами рідних, в ніч зникнення 23-річний Дмитро кудись вийшов, залишивши телефон і документи. Ніяких натяків на спробу самогубства раніше за хлопцем не спостерігали. Він просто зник.

Мати загиблого впевнена, що його смерть – це вбивство. Вона стверджує, що незадовго до зникнення він знайшов нову роботу, але говорив, що збирається звільнитися. За словами матері, син не розповідав їй про підозрілий заробіток, тільки натякнувши, що там не все чисто.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У поліції, на думку жінки, перевіряти місце роботи сина і його зв'язки не поспішають. За даними судмедекспертизи, Дмитро ще три дні після зникнення був живий. Однак з його пошуками не поспішали, і сталася трагедія.

"Весь Київ треба перевернути і вбивць знайти! Дітей знищують! Залучайте слідчих-пенсіонерів!", "Господи, його реально можна було ще знайти і врятувати, якби поліцейські землю носом рили!! У нас тільки серіали вміють знімати про Браву поліцію і криміналістів! Як же шкода хлопчину. Мамі бажаю сил триматися і жити далі", - пишуть у коментарях до сюжету українці.

Раніше ми повідомляли, на Львівщині шукають безвісти зниклу карооку красуню-місяць жодної звісточки.

Як повідомляв " Знай.ua", дев'ятирічний харків'янин з гордістю надів Погони, мрія збулася.

Також " Знай.ua " писав, що удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування, сім'я і клуб не можуть прийти до тями.