Відомий український співак, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який буває на Донбасі з метою підняти бойовий дух захисників України, звернувся до своїх шанувальників і до всіх українців. Артист нагадав про тривожні дні захисту Донецького аеропорту, де наші герої віч-на-віч зустрілися з російською загрозою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тараса Тополі в мережі Facebook.

Тарас Тополя, фото з Instagram
Тарас Тополя, фото з Instagram

"А ти пам'ятаєш? Війна, яка почалася 7 років тому, на жаль, триває і зараз. Ми з вами звикли до неї настільки, що перестали помічати її присутність. Це логічно. До всього звикаєш.

Однак ті, хто вибрав шлях боронити і захищати країну, продовжують виконувати свій обов'язок! Помітно і непомітно вони тримають наш звичний життєвий уклад в безпеці. Іноді повертаються до своїх будинків пораненими, але нескореними. Найкраще, що ми можемо зробити для них - це допомогти в складній реабілітації. Не забувай про подвиг свого бійця, долучайся", - пише Тарас Тополя.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно українські захисники згадували свого бойового товариша, який віддав життя за мирне небо на головою співвітчизників. Йдеться про бійця батальйону "Донбас" Дмитра Іванова, який загинув у 2015 році. Відомо, що у бійця був позивний "Спасатєль".

Раніше повідомляли, воїни, які пройшли крізь вогонь під Дебальцевим, навчили новобранців рятувати поранених.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові з'явилася власна диспетчерська вежа Донецького аеропорту - "Це легенда…".

Знай.uа писав, українцям показали ангелів-хранителів легендарних кіборгів: "Хтось повинен робити чорну роботу".