Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа буквально приголомшили аудиторію несподіваною новиною - виявляється, подружжя зовсім скоро вперше стане батьками. Так, артистка повідомила радісну інформацію під зворушливим знімком, показавши "вагітний" живіт в облягаючій сукні бежевого кольору.

Стать дитини і подробиці кохані поки приховують від оточуючих. Варто відзначити, що MamaRika і Середа ще в січні-місяці повідомили, що переїхали в орендований приватний двоповерховий будинок в Одесі.

"Зовсім скоро нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою👼🤎"

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, взявшись вітати зірок: "Щиро вітаю❤️ Ви будете неймовірною мамою😍", " Капець вітаю! 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏Про це прям новини 😍👏👏👏❤️🔥", "ніфіга собі Новини!!!!!!!!🔥 ", "Вітаю👏 🔥 😍", " Ааааааааааааа нарешті як же я за вас РАДА😭❤️❤️❤️", "Це буде неймовірно красивий бейбік❤️", " яке щастя!!! 😍 ", "Вау нарешті❤️", " Вітаю ❤️❤️❤ ️ дуже рада за Вас. Ураааа🔥 🔥 🔥 🔥 😍 😍 😍 😍. Хай Бог вас оберігає".

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв " Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя