Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно артистка поділилася зворушливим спільним сніммком з 9-річною донькою Сонею від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Так, зіркова мама і її найрідніша дівчинка позували в затишній домашній обстановці, рекламуючи онлайн-школу англійської мови, де в даний момент навчається Соня.

Варто відзначити, що донька Кароліни росте харизматичною і мріє піти по стопах виконавиці, а тому активно займається вокалом. Крім цього юна знаменитість підкорює соціальні мережі, знімаючи різні ролики для аккаунта в TikTok.

"Світ живе онлайн і наші дітки, здається, скоро будуть вивчати дистанційно абсолютно все.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз Соня навчається в онлайн-школі англійської мови, де є можливість займатися з вчителями з Англії та США💥

Я з великим інтересом спостерігаю за її результатами, але найголовніше-вона в захваті від самого процесу 🙌 🏼 "

Фолловери не пройшли повз: "Розумнички які❤️❤️❤️"," красуні ❤️ улюблені дівчатка 😍", " дуже красиві! 😍 Радіємо успіхам Сонечки разом з Вами! ❤ ️ ", "Красуні❤❤🌹 🌹! Розумнички!Чудова дівчинка Софія як мама❤❤💐 💐!".