Популярна українська співачка, яка живе і будує кар'єру в Москві, Ані Лорак поділилася теплим фото з відпочинку і засмутилася, що її вихідні так швидко закінчилися.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Останнім часом співачка Ані Лорак стала все частіше відлучатися від своїх робочих справ, раз у раз відлітаючи на відпустку з дочкою або на самоті. Шанувальники артистки підозрювали, що недавня її поїздка на Мальдіви не обійшлася без екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу, з яким Кароліна, мабуть, відновила відносини.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Нещодавно співачка знову заявила, що відправляється на відпочинок, проте не уточнила куди саме. Під її останньою публікацією в Instagram Ані Лорак написала, що її коротка подорож підійшла до кінця і вона повертається в Москву, щоб вирішувати робочі моменти.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Канікули підійшли до кінця ... Попереду – багато роботи над новими піснями і скорими прем'єрами😍 Наше з вами літо почнеться яскраво💥", - написала Кароліна.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

На знімку виконавиця постала в короткому білому топі з драпіруванням і пишними рукавами, а також в блакитних джинсах вільного крою. Образ Ані Лорак доповнила сережками і ланцюгом на шиї в одному стилі.

У коментарях шанувальники обсипали співачку компліментами щодо стильного образу, а хтось також поцікавився, чи дійсно до неї повернувся колишній чоловік.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що співачку Ані Лорак зацілувала копія колишнього Мурата:"яке щастя".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак сильно засумувала і не змогла стриматися: "чекаю зустрічі з тобою".

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак відключила телефон і полетіла в невідомому напрямку.