Вадим з позивним "Гром" належить до тієї когорти офіцерів чиє становлення відбувалося безпосередньо на війні.

Про це повідомляє Операція об'єднаних сил у соціальній мережі фейсбук.

Ще у 2016 році молодий лейтенант, випускник Національної академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного прибув до окремого мотопіхотного батальйону окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка - відразу на передову. Вже з перших днів офіцерської служби він відчув на собі, що таке війна.

Фото: Операція об'єднаних сил
Фото: Операція об'єднаних сил

"Майже відразу, як прийшов на позицію командиром взводу, потрапив під мінометний обстріл. Хоч і готували нас до цього в Академії, але насправді все виявилось дещо по іншому", -​згадує перші дні на фронті Вадим.

Вадиму довелося швидко пройти бойове хрещення та швидко звикнути до служби у бойових умовах. Вже незабаром щоденні обстріли стали буденністю, а знання й уміння, здобуті під час навчання, допомогли йому завоювати авторитет серед товаришів.

"Я ділився із ними теоретичними знаннями, вони зі мною - своїм практичним досвідом. Таким чином щось нове для себе отримував кожен із нас", - каже військовий.

Сьогодні "Гром" керує підрозділом у мотопіхотному батальйоні, має авторитет серед співслужбовців, заслужив повагу й довіру командування. Відповідальний та справедливий офіцер, який любить свою справу і знає її "на відмінно".

Нагадаємо, під Києвом помер легендарний ветеран УПА: пройшов крізь сталінське пекло заради України

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", військовий медик з позивним "Глюкоза" прийшла на фронт о 19, щоб рятувати поранених: "У наших руках життя побратимів"

Знай.ua писав, хлопець сам попросився в армію, щоб здійснити мрію: став моряком заради Батьківщини і тата