Дружина принца Гаррі, американська акторка вже скоро народить другу дитину – дівчинку. Британські букмекери вже приймають ставки на те, як королівське подружжя назве дитину. Про це пише People.

Нещодавно сайт Ladbrokes повідомив, що після смерті принца Філіпа ім'я герцога Единбурзького стало одним з найпопулярніших у країні. Букмекери відразу знизили коефіцієнт ставок на це ім'я до 3/1.

Крім того, серед найпопулярніших ставок також є імена покійної матері принца Гаррі, принцеси Діани, і його бабусі, королеви Єлизавети II (5/1 і 10/1 відповідно).

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages

На думку букмекерів, герцоги Сассекські можуть назвати дівчинку Аллегра (10/1), Олександрія (12/1), Грейс (16/1), Емма (16/1), Роуз (16/1), Аліса (16/1) і Вікторія (16/1).

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що в 2019 році у подружжя народився хлопчик. Вони вибрали ім'я, яке не було внесено до списку букмекерів.

Меган повідомила про другу вагітність в День святого Валентина, опублікувавши чорно-білу фотографію, зроблену фотографом Мізаном Харріманом.

"Вдячний мати будь-яку дитину, одну або двох було б чудово, але мати хлопчика, а потім дівчинку... Тепер у нас є сім'я, і нас четверо", - прокоментував Гаррі.

Нагадаємо, як Меган Маркл бігала на побачення до принца Гаррі в супермаркет: "Робили вигляд, що не знаємо один одного".

Як повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі розкрив перші слова сина Арчі: "Бабуся Діана".

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям "викреслив" брата Гаррі зі свого життя через Діану і Меган Маркл.