Популярна українська діджейка, модель, секс-символка і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, відправившись на канікули в спекотну Туреччину, позуючи на території готелю. Так, артистка засмагала, лежачи на краю басейну з запаморочливим видом на море і гори. Зірка приміряла чорне міні-бікіні і круглі сонцезахисні окуляри, а довге темне волосся зібрала наверх в недбалий пучок.

Виконавиця покрасувалася тонкою талією і пишними сідницями, над якими наполегливо працює, загадково дивлячись вдалину. При цьому Анастасія поміркувала, що з кожним кроком уздовж берега нібито відновлюються нервові клітини.

"Кажуть, з кожним кроком уздовж берега, відновлюється одна нервова клітина.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мабуть, пройдуся ..."

Фолловери не пройшли повз: "на фотографії ти виглядаєш дуже дуже гарно і сексуально і купальник теж.", "шик🔥", " очманіла дівчина🌺 🌺 🌺", " кажуть якщо подивитися на це фото нервові клітини почнуть стукати прямо в ❤️...👌 💐 😉 ", "Богиня😍 😍 😍", "неймовірна 😍", "ви найшикарніша дівчина".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися