Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 87 тисяч осіб.

Вона любить поставати в напівоголених образах, будь то фото або відео. Жінка активно займається спортом, тому і має розкішне тіло. А зараз вона встала в досить несподівану, але гарячу позу і відповіла на цікаве питання.

"Чи можна подобатися всім людям? Питання цілком риторичне. Як і інший: а чи потрібно?😉🌪", - каже Анастасія Кумейко у підписі до публікації.

Анастасія Кумейко, скріншот: Instagram
Анастасія Кумейко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
"Не потрібно!!! Подобатися потрібно собі))", "1000000% згодна", "Як завжди прекрасна 🥰", "Бро, ти шо твориш?", "Божечки🔥 👏 👏 👏", "Тобі можна🔥🔥🔥🔥", "Шалено шикарна!", "Обожнюю твою позу Доггі-Стайл🔥 😍", "Шалено красиво і жіночно!🙌❤️🙌❤️🙌", "Тобі можна і потрібно🔥🔥🔥 ", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кумейко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кумейко)

Нагадаємо, ексNikitA Кумейко намокла в душі заради "с*ксі-відео": "Тримаю себе в руках"

Як повідомляв "Знай.ua", екс-NikitA Кумейко потрусила розкішною попою перед холодильником: "Сногшибательная"

Знай.ua писав, екссолістка Nikita Кумейко показала справжню фігуру без фотошопу: Знайдіть відмінності. У підписі до кадрів артистка зізналася, що на одній з фотографій присутня ретуш. Тому Настя запропонувала передплатникам вгадати, де є фотошоп.