Двоє ентузіастів з Дніпра перетворили старий дідівський ЗАЗ-968 на справжній гоночний автомобіль.

Детальніше про це пише видання Hyser.

Перетворити радянський автомобіль в сучасний спорткар завдання не з простих, проте двом майстрам з Дніпра вдалося це зробити. За основу вони взяли ЗАЗ-968 "Запорожець" і витратили колосальну кількість часу і сил на його модернізацію.

Запорожець / скріншот з відео
Запорожець / скріншот з відео

Підсумковий варіант здивував багатьох-незважаючи на те, що зовні автомобіль майже не змінився, внутрішні зміни можуть позмагатися з провідними світовими спорткарами. Хлопці встановили на" Запорожець " потужний двигун і полегшили його настільки, що він може рушити з місця на великій швидкості.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Запорожець / скріншот з відео
Запорожець / скріншот з відео

Головною метою майстрів було створити легку і в той же час міцну конструкцію. Всередину автомобіля встановили каркас безпеки, а з салону витягли всі елементи декору і утеплювач, щоб максимально полегшити кузов.

Заз оснастили двигуном потужністю в 60 кінських сил. На 100 кілометрів модернізований "Запорожець" споживаємо 12 літрів палива, а розігнатися може до 140 кілометрів на годину.

Нагадаємо, що у Харкові умілець перетворив "Москвич" на конкурента Tesla, навіть Ілон Маск не додумався: "Можна зарядити телефон і два автомобілі".

Як повідомляв портал Знай.uа, конструктор перетворив просту колоду в авто люкс-класу.

Також Знай.uа писав, що не страшно бездоріжжя: українець перетворив "Запорожець" на машину мрії.