Відома українська співачка, яка нещодавно стала втретє мамою, похвалилася розкішним образом для походу на "Місіс Україна".

Відповідний пост зірка опублікувала в Instagram.

34-річна Анастасія Приходько давно відома українцям завдяки своїм вокальним навичкам і численним нагородам. Однак, на кілька років їй довелося покинути естраду, щоб повноцінно зайнятися своєю сім'єю.

Тепер же, після народження третьої дитини-сина Луки-Анастасія Приходько заявила про повернення на сцену і стала частіше з'являтися на світських заходах.

Анастасія Приходько, фото з instagram
Анастасія Приходько, фото з instagram

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нещодавно виконавиця вирушила на конкурс "Місіс Україна", в якості одного із зіркових гостей. Готується до заходу Приходько почала ще за кілька годин, щоб встигнути зробити укладку і яскравий макіяж.

Результатом свого перевтілення Анастасія похвалилася в Instagram: вона опублікувала відео, на якому постала в чорній пишній сукні з сатиновими вставками і чорним макіяжем очей. Для демонстрації образу Приходько покружляла у себе в будинку і дала можливість розглянути образ ближче.

Шанувальники прийшли в захват від вечірнього образу виконавиці, усипавши її компліментами в коментарях. Деякі також порадили їй додати до образу кілька деталей.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько зворушила відео з 2-місячним сином:"спостережливий і хитрий".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько показала "чесне" фото фігури після пологів:"у мене целюліт".

Також Знай.uа писав, що Анастасія Приходько втратила близьку людину: "Бог так вирішив... колись ми зустрінемося".