Солістка українського гурту Kazka, яка прославилася завдяки пісням "Плакала" і "Свята", Олександра Зарицька часто радує багатотисячну армію шанувальників в Instagram, де публікує барвисті фото та відео.

Нещодавно 28-річна зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі свіжим знімком, на якому вона позує в об'ємній курточці чорного кольору і шкіряному береті. Зухвалий образ Олександра доповнила прикрасами і красивим вечірнім макіяжем.

У підписі до знімку співачка вирішила залишити мотивацію для підписників. Коментатори відразу засипали кумира компліментами.

"Зберігай спокій і будь собою", - написала Зарицька.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Саша, ви пекельна красуня 🔥🔥", "Красива розумниця, досить переконлива і впевнена в собі! Чекаємо концертів, Сонце!", "Фото супер 👍", "Найкраща!! 😍" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Олександра Зарицька, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що солістка Kazka Олександра Зарицька напросилася в гості до Alekseev: "Так цікавого попереду".

Нагадаємо, топ-5 найкращих виступів за всю історію "Голос країни": від Олександри Зарицької до Віри Кекелії.

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Kazka Олександра Зарицька покрила обличчя татуюваннями: "Казкова фея".

Також портал Знай.uа писав, що гурт Kazka віддала перемогу на "Голос країни" підопічної Тіни Кароль: "Дива трапляються".