Відомий український виконавець і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився своїми роздумами щодо маловідомої рослини.

Відповідне відео з'явилося в його Insta-stories.

Володимир Дантес давно відомий українцям завдяки своїм вокальним навичкам. Незважаючи на те, що на кілька років він пропав з української естради, одруження на Наді Дорофєєвої допомогло йому утримати інтерес шанувальників.

Володимир Дантес, кадр з відео
Володимир Дантес, кадр з відео

Зараз Дантес відновив свою творчу діяльність, а також постійно радує шанувальників свіжим контентом в Instagram. Здебільшого Виконавець постить жартівливі пости або історії, розповідає про своє життя і недавні поїздки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цього разу Володимир Дантес вирішив поділитися думкою щодо рослини, яка скоро може набрати популярність.

"Хлопці, спілкувався тільки що з одним аграрієм. Він сказав, що подейкують, що в наступному році буде популярна жимолость. Так поляки кажуть. Я подивився, як виглядає жимолость, ну не буде вона популярна. Це ж тупо на пі*юни схоже все", - заявив Володимир Дантес.

Сторіс Володимира Дантеса / скріншот
Сторіс Володимира Дантеса / скріншот

Виконавець також зазначив, що зовнішній вигляд рослини йому противний і виглядає воно якось не стильно для того, щоб стати популярним.

Нагадаємо, що Дантес зізнався, що доводить його до сліз: "стаю сентиментальним".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес " втік "від Дорофєєвої до іншої жінки:"просто демон".

Також Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес потрапив в неприємність і" психанул":"Де*ільний день".