Якщо ретельно доглядати за грядкою з огірками, а зокрема підгодовувати й поливати згідно з відповідними правилами, урожай неабияк вас потішить.

Як правильно підгодовувати огірки на городі розповідає телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад і город".

Досвідчені городники поділилися найкращим варіантом корисної підгодівлі для огірків, щоб урожай вийшов великим на заздрість вашим сусідам!

Огірки, скріншот із відео
Огірки, скріншот із відео

Інгредієнти для підгодівлі:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
  • 0,5 л - лушпиння від цибулі;
  • 2 л – вода;

Процес приготування і використання підгодівлі для огірків:

Спершу заливаємо лушпиння цибулі водою і варимо близько 10 хвилин. Після цього даємо рідини охолонути. Далі доливаємо до отриманої суміші води стільки, щоб вийшло у результаті 5 літрів добрива.

Городники й дачники з досвідом радять цим засобом можна поливати огірки кожен день. Крім того, якщо обприскувати ним огірки, то на них не буде шкідників.

Вирощування огірків, Щоденник дачника / Телеграм
Вирощування огірків, Щоденник дачника / Телеграм

Нагадаємо, як правильно поливати баклажани й перець: ці прості правила врятують урожай. Основні правила вирощування перцю і баклажанів, завдяки яким врожай неабияк потішить. У випадку, коли баклажани й перець страждають від спраги, вони зупиняються в рості й не цвітуть.

Як повідомляв портал "Знай.ua", соковиті помідори на борщ і томатну пасту: хитрощі вирощування для городників. Поради для того, щоб виростити хороший врожай помідорів

Також "Знай.ua" писав, як правильно поливати капусту на городі: шкідники втечуть, а урожаю заздритимуть всі. Поради стосовно вирощування капусти на грядці