Українська журналістка, редактор "Громадського радіо" Тетяна Трощинська в ці травневі дні відчуває те, з чим стикаються матері по всій Україні, діти яких незебаром перейдуть до випускного класу.

Тетяна написала особисту колонку про розвиток дітей і про те, як стати "ідеальнішою" матір'ю.

Про це стало відомо завдяки публікації Тетяни Трощинської в мережі Facebook.

Публікація Тетяни Трощинської, скріншот: Facebook
Публікація Тетяни Трощинської, скріншот: Facebook

"Завтра я стану мамою одинадцятикласника, і це шок. Це відбувається дійсно так швидко, що не встигаєш озирнутися. Я тільки вчора говорила собі, що з наступного навчального року стану значно "ідеальнішою мамою", значно більше приділяти уваги дитині, нарешті запишу його десятки усяких розвитків: "треба-дати-дитині-все краще і щоб-він-жив-краще-ніж-я". Але не встигла: сьогодні передостанній день 10-го класу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

І, боже мій, ми ж на порозі ЗНО. Це ж треба кудись поступати. А я ж ще не все зробила за минулі десять років". Написала тут колонку - про гіперопіки, знецінення вчителів і вчительок і знецінення освіти в цілому. Дещо особисте, але це ж власна думка.", - пише Тетяна Трощинська.

Раніше повідомляли, львів'янам вказали на найпоширеніші помилки в українській мові: забудьте про сир, бузок і сорочку.

Як повідомляв Знай.uа, українська поетеса зустріла водія-патроіота в bla-bla-car: виріс у російськомовній родині, але полюбив Україну.

Знай.uа писав, у Міносвіти розповіли, як вплинуло на школярів дистанційне навчання за рік пандемії.