Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину, стать і ім'я якої поки вирішили не розголошувати.

Так, артистка не поспішає йти в декрет, продовжуючи брати інтерв'ю у зірок шоу-бізнесу і політиків, з'являючись на різних світських заходах. Красуня показала кілька найяскравіших весняних образів, зізнавшись, що сезон видався дуже насиченим через численні проекти, шоу і вечірки.

Зірка приміряла і довге ніжно-блакитне плаття з капелюшком-таблеткою, і персикове вбрання з золотим обручем, і темно-синє плаття-халат, а на одноі з кадрів позувала з чоловіком Юрієм Горбуновим в багатоярусному вбранні кольору фуксії з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"В будь-якій ситуації працюй :) напевно, зараз найгарячіший знімальний час за останні півроку.

Все найцікавіше покажемо у Світському житті 👯‍♀️"

Фолловери засипали Осадчу компліментами: "Ще місяці три і стане зовсім весело😂 тримайтеся, все буде ОК.👌 🏻", " красуня😍 😍 😍. Чекатимемо на випуск дуже👏 👏 👏", " Катруся прекрасна ! ❤ ️ 👏 👏 👏 ", "Катюша, Ви Чарівна🤗", "ви неймовірна. Ці слова прямо в точку ❤️❤️❤️".