Відомий російський репер і виконавець Баста (Василь Вакуленко) частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 3,7 мільйонів чоловік.

Зараз же він опублікував фрагмент нового випуску "Музикаліті" з ведучим Максимом Галкіним. У ньому взяли участь усіма відомі Валерія і Йосип Пригожин, а з протилежного боку столу нині знаменита молодь - Інстасамка і її хлопець. Василь зазначив, що партнери в цій передачі ще раз доводять, що чоловік і дружина - одна сатана.

"Музикаліті", скріншот: Youtube
"Музикаліті", скріншот: Youtube

"Чоловік і дружина - одна сатана! Це доводять @instasamka & @realmoneyken в компанії @valeriya & @prigozhin_iosif! Курси сімейної психотерапії від @maxgalkinru вже на YouTube!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"А скоро нормальні гості будуть? Другий випуск поспіль доводиться пропускати😒", "Це страшний сон не тільки Лариси Доліної...", "З права від Галкіна бомжі прийшли 😢 😢 😢 😢 на ікру у них грошей немає.....😢😢😢", "Навіть дивитися не буду🤢🤢🤢", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Баста)
Коментарі, скріншот: Instagram (Баста)

Нагадаємо, донька Київської судді заступилася за Басту, пояснивши, чий Крим: "Не наш, змиріться,про*бали"

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров повернувся додому після провалу на Євробаченні: "Чекають люблячі люди"

Також Знай.ua писав, "Вже молодше Орбакайте", - Галкін показав 72-річну Пугачову в грайливій сукні