Відомий український телеведучий популярної телепередачі "Всюди Люди" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

Зараз він продовжує викладати знімки, пов'язані з його молодшою дочкою Лолітою, яка народилася в 2013 році. До цього вони пафостно постали на знімку з морозивом біля рота. А зараз Малятко встало спиною до камери, а ось Анатолій Анатоліч показав всю свою харизму і фотогенічність, поки годує дівчинку десертом.

Анатолій Анатоліч, фото: телеканал "Україна"
Анатолій Анатоліч, фото: телеканал "Україна"

"Кращі кадри виходять тоді, коли до них не готуєшся 😁 😁 😁 foto @Lizaholiarchuk", - йдеться в публікації.

"Клас! Як з журналу якогось!🙌 🏻 👍 ", "Після вечірки потрапив на святранок до доньки", "Як чуттєво вийшло!)", "У мене грошей багато, а куди подіти не знаю💰💰", - пишуть нечисленні користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фотографувала Єлизавета Голярчук, у якої на сторінці зовсім небагато знімків, хоч всі вони дуже красиві.

Нагадаємо, майбутній тато Анатоліч поїхав від вагітної дружини в Одеський дворик: галасливі сусіди і білизна над головами

Як повідомляв Знай.ua, "Я їв черв'яків...": Анатолій Анатоліч втратив частину себе під час зйомок тревел-шоу "Всюди люди"

Також Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч показав, чим годує свою дитину вечорами: куме Лободі це не сподобається