Коли народжується малюк, це велике щастя для всієї родини. Дитина приходить у величезний але, на жаль, не завжди доброзичливий світ. Як захистити дитину від недобрих поглядів і хвороб і різних бід?

Кращий спосіб - поставити в дитячій ікону. Її можна розмістити, де зручно, головне, правильно підібрати ікону для новонародженого.

Для ліжечка потрібна невелика ікона, яку можна легко повісити або прикріпити.

Однак радять, не вішати образ в ліжечко. Краще просто розмістити ікону в кімнаті дитини, щоб вона не може випадково впустити її і поранитися.

Для дитячої кімнати підійде ікона Ангела Хранителя, який піклується про людину протягом усього життя. Вона буде берегти малюка від різних негараздів, допоможе зберігати здоров'я і відчувати радість життя.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

немовля, скріншот з відео
немовля, скріншот з відео

Будь-який образ Божої Матері також буде доречний в кімнаті малюка.

Ікона Ісуса Христа Вседержителя подарує дітям здоров'я.

А образ Богоматір "Пом'якшення злих сердець" або "Семистрільна" допоможе захистити дитину від сглазу, псування і поганих думок злих людей.

Ще один популярний образ - образ Миколи Чудотворця (Угодник). Цей святий особливо прихильно ставиться до діток і піклується про їхнє здоров'я і виховання.

Також батьки часто ставлять в кімнату до немовляти ікону Святої Матрони Московської. Свята піклується про дітей, допомагає зцілитися від різних недуг, захищає від негараздів.

Свята Матрона, ікона
Свята Матрона, ікона

Чудотворний образ Ісуса Христа "Благословення дітей" допомагає в позбавленні від хвороб.

Ікона Божої Матері "Цілителька" також підійде для подарунка дитині з ослабленим здоров'ям.

Образ Богоматері "Несподівана Радість" допомагає в лікуванні навіть найважчих захворювань.

Якщо вже відомо ім'я малюка, можна купити в подарунок іменну ікону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шпилька від пристріту або іграшка Сатани? У Церкві пояснили українцям, як віра в "магію" забирає захист Господа

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва до пресвятої Богородиці: як отримати захист від усього поганого

Також «Знай.иа " писав, що Молитва за батька і матір: рятівні слова до Бога для щастя і здоров'я найближчих