Відомий український співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продовжує частенько радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч осіб.

Фотографії та відеозаписи чоловік паралельно викладає на своїй сторінці в Facebook. Він ділиться результатами пробіжок, а також занять будь-яким видом спорту. Зокрема, це стосується волейболу або басейну. Зараз же Арсен Мірзоян поділився Stories, на якій особисто не присутній, проте на знімку зображена його дружина Тоня Матвієнко. Жінка, виходячи з обстановки в клубі, лише готується до виступу.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: скріншот із відео
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: скріншот із відео

Концерт під назвою "Мій перший ювілей" пройде в Caribbean Club в Києві.

"Моя радість і вдячність від поздоровлень потече через мою пісню. Близькі люди і прихильники на моєму святі — це найкращий подарунок", - говорила Тоня Матвієнко про цей концерт.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Справа в тому, що він триває ще з її Дня народження, 12 квітня.

Її чоловік, Арсен Мірзоян, вирішив не розкидатися безліччю непотрібних слів, залишивши лише одне: "Грандіозно".

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки"

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко похвалилася розкішним букетом, а про Мірзояна промовчала. Виконавиця показала розкішний букет білого бузку, який розташувала у вазі.

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта: жги, Кучерявий