Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу ведуча програми "ТСН" розмістила на своїй сторінці в соцмережі пост про те, як вона ставиться до досягнень дітей у школі.

"Міха мріяв, коли був маленьким, стати Lego-блогером і робив україномовні огляди їхніх новинок на ютуб. І завжди чекав на Новий рік, аби під ялинкою з’явився новий набір. Сьогодні він його просто отримав на закінчення року, причому винагородити сина ми вирішили, навіть якщо син не стане відмінником. А він став!

Я виросла з установками, що в житті все треба "заслужити". Відпочинок - тяжкою працею! Подарунок - видатними досягненнями! Навіть ранковий душ треба "заслужити" тренуванням. Я пам’ятаю, як довго після пологів я не купувала собі новий одяг, бо моє тіло тоді, я вважала, на нього ще "не заслужило".

Частково ці установки я передавала своїм дітям - подарунки їм або до якоїсь нагоди, або - щоб "заслужили".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"В нас буде скоріше за все два похвальні листи, а не три" - сказав мій Міха днями бабусі телефоном. "І як ваша мама?" - тривожно запитали на тому кінці. "Думаю, що засмучена, але не подає вигляду. Каже, що все добре". Але я і насправді тепер вчуся не створювати своїм дітям зайвого тиску і комплексів, бо за всі карантини відчула все навантаження, яке на них лягло. І для мене головне тепер в навчанні їхнє ставлення і до школи, і до вчителів. Стараються? Значить, молодці! Підтримую чим можу. Хвалю як можу", - написала Падалко.

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко показала українцям особисту казку.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поскаржилася на втому.