Щоб виростити хороший урожай солодких помідорів потрібно дотримуватися певних правил догляду за цим овочем. Нічого складного робити не треба, а врожай обов'язково приємно потішить.

Як правильно доглядати за помідорами на городі розповідає телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад і город".

Досвідчені городники поділилися найкращими порадами з вирощування помідорів, щоб вони вродились солодкими, соковитими і смачними.

Вирощування помідорів, кадр з відео
Вирощування помідорів, кадр з відео

Секрети вирощування солодких помідорів:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Щоб виростити солодкі помідори, потрібно просто додати соду в ґрунт на грядці. Для цього знадобиться звичайнісінька сода для випічки, яка є у кожному домі.

Додавати соду потрібно в кількості не більше ¼ склянки на рослину. Сипати треба акуратно навколо стебла, намагаючись не потрапити на саму рослину.

Можна також розвести соду з водою в пропорції 1-2 чайні ложки на 4-5 літрів води й акуратно поливати томат під корінь.

Як пояснюють досвідчені городники, харчова сода знижує рівень кислотності ґрунту, тим самим роблячи помідори більш солодкими.

Вирощування помідорів, кадр з відео
Вирощування помідорів, кадр з відео

Нагадаємо, як правильно поливати баклажани й перець: ці прості правила врятують урожай. Основні правила вирощування перцю і баклажанів, завдяки яким врожай неабияк потішить. У випадку, коли баклажани й перець страждають від спраги, вони зупиняються в рості й не цвітуть.

Як повідомляв портал "Знай.ua", соковиті помідори на борщ і томатну пасту: хитрощі вирощування для городників. Поради для того, щоб виростити хороший врожай помідорів

Також "Знай.ua" писав, як правильно поливати капусту на городі: шкідники втечуть, а урожаю заздритимуть всі. Поради стосовно вирощування капусти на грядці