Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Цього разу 39-річна знаменитість опублікувала новий ролик, в якому вирішила навчити українців, як правильно їсти устриці в рамках рубрики під хештегом #етикетзфреймут.

"Як правильно їсти устриці? Маленькою виделкою - її ж подали для чогось? Ні. Устриці їмо лівою рукою, "випиваючи" все з мушлі зі ширшого кінця. При потребі забираємо молюска виделкою", - написала Фреймут.

"Взагалі не розумію як це можна їсти 🤮", "Знову)", "Піду в холодильнику пошукаю устриці і буду вчитися правильно їх їсти 🙌", "Тепер треба лобстера 😏", "Ну шикарна красуня Ольга 🙏😘", "Як це можна їсти?)", "Покажіть як правильно їсти їх з нашими зарплатами в країні, коли більшу частину віддаєш на комуналку, трохи менше проїзд. Решту витрачаєш на устриці?" - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут вперше показала трьох дітей і чоловіка: вся сім'я в зборі.

Нагадаємо, Оля Фреймут і Анатолій Анатоліч навчать, як не червоніти на публіці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут показала, як правильно їсти морозиво: забудьте про сором.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут взялася аналізувати вбрання, в яких ходила 10 років тому: "Це була помилка".