Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в Instagram.

Нещодавно 37-річний гуморист опублікував на своїй сторінці в соцмережі смішне відео, зняте під час зйомок серіалу "Одного разу під Полтавою".

У кадрі Юрій з'явився в красивій світлій вишиванці з червоними візерунками. Поруч з ним стоїть старий "пиріжок" вишневого кольору. Артист намагається виконати пісню "It's My Life", при цьому використовуючи автомобіль у якості музичного інструменту.

"Музикальний таз)))", - підписав ролик Ткач.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"У зимовому сезоні вона ще й їздить 🤣👍", "Класна тачка 😂🔥", "Юркчик ти музичний таз 😂😂😂😂😂", "А там ззаду реально хтось працює, поки ти Юрчик граєш!!! 😂😂😂 ", "Яка тачка, вона ще мене переживе 😂😂😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, чим зайняти дітей влітку: батьки врятовані. Гуморист похвалився новим захопленням доньки.

Нагадаємо, на сім'ю Юрія Ткача чекають кардинальні зміни вже скоро: дружина коміка розповіла все.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з Віктором Павліком готують дещо особливе: "Злетілися орли".

Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача змусила татка худнути: "Додати трохи кардіо".