Український гуморист Юрій Ткач порадував шанувальників новиною про зйомки нових сезонів серіалу "Одного разу під Полтавою".

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Юрій Ткач вже давно відомий українцям не без допомоги популярного серіалу "Одного разу під Полтавою". Гуморист став завдяки цій історії справжньою зіркою, став частіше брати участь в різних гумористичних шоу і виступати в складі колективу "Вечірнього Кварталу".

Юрій Ткач, скріншот з відео
Юрій Ткач, скріншот з відео

Через деякий перерву, Юрій Ткач встиг порадувати шанувальників хорошими новинами-серіал повертається на телеекрани відразу двома сезонами. Актори і знімальна група вже прибула в Пирогово, де і почали знімати нові серії. Традиційним початком стала розписана тарілка, яку вони розбили.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ще два сезони??? Так, 13-й та 14-й ))) Сьогодні стартували зйомки нових, 40 серій #одногоразупідполтавою ))) Хто разом з нами всі ці роки, ставте лайк та + ))) Цілую кожного ))) І до зустрічі восени на @tet_tv ))) А ми полетіли працювати )))", - написав Юрій Ткач.

До посту гуморист прикріпив фотографію з тією самою тарілкою, яка знаменує початок знімального процесу.

У коментарях шанувальники неймовірно зраділи новим сезонам і подякували Юрія Ткача за хорошу новину. Правда, багато відзначили, що хотіли б бачити старий добрий формат з села, оскільки серії про кафе "УЯринки" їм не сильно сподобалися.

Нагадаємо, що Юрій Ткач з Віктором Павликом готують дещо особливе:"злетілися Орли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з " Кварталу 95 "очолив Міністерство гумору України:" ідеальний корупціонер...".

Також Знай.uа писав, що дружина Юрія Ткача з " Кварталу 95 "показала двох їхніх малюків:"ось у чому суть життя".