Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно артистка поділилася з фанатами довгоочікуваною новинкою, якою інтригувала цілий рік - піснею "Раздетая". Так, артистка з'явилася на обкладинці композиції в ніжній сукні смарагдового кольору, позуючи на тлі блакитної води і білосніжного пісочка на райських Мальдівах, де знімала кліп.

Зірка блиснула розкішною фігурою, над якою наполегливо працює, і зізналася, що "Раздетая" - це особиста історія Кароліни про кохання. Виконавиця порекомендувала аудиторії берегти коханих, а також зазначила, що пісня може з легкістю стати хітом літа 2021.

"Довгоочікуваний реліз... 🔥Пісня, на яку ви чекали цілий рік.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Саундтрек цього літа, наповнений сонцем і любов'ю, теплом і світлом.

Моя особиста історія про найсвітліше почуття на Землі.

Якщо на вашому шляху зустрічається любов - тримайте її міцніше❤️

Трек "Раздетая" вже доступний для скачування на всіх цифрових майданчиках.

Дякую команді за такий атмосферний літній хіт ☺"