Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно артистка поділилася з фанатами довгоочікуваною новинкою, якою інтригувала цілий рік - кліпом на пісню "Раздетая". Так, зйомки відеороботи проходили на райських Мальдівах, а сама знаменитість зіграла роль спокусливої міфічної русалки, яку викинуло на берег, де Кароліну знайшов і прихистив чоловік.

Зірка встигла змінити відразу кілька образів, від смарагдової напівпрозорої сукні до шовкового вбрання бронзового кольору і навіть міні-бікіні, в якому виконавиця блиснула розкішною фігурою. При цьому Лорак зізналася, що вважає композицію справжнім гімном всіх закоханих: вірних і сміливих.

"Мої любі! Здійснилося!

# Роздетая - не просто пісня, це гімн всіх закоханих ☺ ️

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вірних, сміливих, готових подолати будь-які відстані.
Ми неспроста вирішили знімати цю відеороботу в одному з найромантичніших куточків планети ☺ ️

Дивіться #Раздетая на YouTube і зігрівайтеся променями мальдівського сонця разом з нами.

Дякую всій команді, яка працювала над цим атмосферним кліпом ☺ ️"

Ані Лорак, скріншот youtube
Ані Лорак, скріншот youtube

Ані Лорак, скріншот youtube
Ані Лорак, скріншот youtube