Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала новий трек під назвою "Ромчик", вирішивши розвивати кар'єру співачки, адже першу популярність здобула ще до "Орла і Решки" в українській групі "Real O", яку продюсувала Наталія Могилевська.

Так, артистка приміряла досить незвичайне вбрання, з'явившись на обкладинці треку в яскраво-червоній набивній хустці, яка вважається частиною національного костюма в Росії, доповнивши образ макіяжем з яскраво-жовтими тінями на повіках.

При цьому зірка пожартувала, що Філіп Кіркоров пообіцяв Регіні участь у пісенному конкурсі "Євробачення 2022". Варто відзначити, що Кіркоров і його команда продюсували в 2021 році на Євробаченні представницю Молдови Наталію Гордієнко, яка посіла 13 місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Найкращий трек нашого літа #РОМЧИК
Передаю всім Ромчикам Привіт 😍.

Філіп Бедросович @fkirkorov обіцяв наступного року повезти мене на Євробачення, от і довелося терміново записати трек, а то як же я без пісні поїду 😁.
Виклик прийнято 💪 🏻

Якщо у вас є знайомий Ромчик, відзначайте в коментах 😘!

Ми дуже старалися"