Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко похвалилася своїми гумористичними навичками, опублікувавши кумедне відео з TikTok.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Регіна Тодоренко вже давно відома глядачам завдяки шоу "Орел і Решка", де вона була ведучою. Зараз дівчина активно знімається в безлічі російських передач, а також радує шанувальників в соціальних мережах забавним контентом.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

Цього разу Регіна Тодоренко вирішила поділитися в Instagram відеороликом, який став неймовірно популярним в TikTok. На ньому телеведуча показувала, як їсти різні фрукти, овочі та інші продукти, запиває це все молоком, обливаючись, і йде в туалет.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"12 мільйонів переглядів цього відео в Тік-ток, але я не зупиняюся, у мене є ще)❤️😁 у вас теж таке буває в пмс ?🤦 🏽 ♀ ️ ",- написала Тодоренко під відео.

У коментарях шанувальники обрушили на неї цілу хвилю негативу, заявивши, що телеведуча почала деградувати і показує неправильний приклад сучасної молоді. Більш того, до коментаторів приєднався і її чоловік Влад Топалов, з яким, за чутками, Тодоренко розлучається. Співак жартома почав ображати дружину і підтримувати слова інших користувачів мережі.

"Дааааа, Регіна, ви, звичайно, дуже розчарували. Ми думали ви - доросла. А ви - як усі. Фу, який жах. Гидота. Мерзота. І як Вас тільки чоловік терпить. Подорослішати вже пора. Хоча, чоловік такий же кінчений. Відписка. Фу🤮", - написав Топалов.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко розсмішила шанувальників новим Селфі з сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко вибухнула на роботі після чуток про розставання з Топаловим: "бісить!".

Також Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко перестаралася з експериментами на обличчі: "хто придумав ці бородавки?".