81-річна мешканка Британії люблять хвалитися сильним коханням її 36-річного чоловіка, розповідаючи про пристрасний секс на весь світ.

Про це заявляє видання Metro, яке уточнює, що він навіть підстригає нігті на ногах через сильні почуття до жінки. Айріс Джонс стала популярною після теле-шоу "This Morning".

Айріс Джонс, скріншот: Youtube
Айріс Джонс, скріншот: Youtube

Вона взяла участь у проекті з коханим з Єгипту Мохамедом Ахмедом Ібріхамом. Одружене подружжя познайомилося ще в 2019 році на просторах соціальної мережі Facebook. У них почався роман по листуванню, після чого 81-річна жінка зважилася на політ до Каїра.

У першу ж ніч вони витратили цілу упаковку інтимної мастила, а на наступний день Айріс не могла ходити. І через подібні висловлювання випуск передачі став дуже популярним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Айріс Джонс, фото: Facebook
Айріс Джонс, фото: Facebook

"Любов - це коли той, кого ти любиш, підстригає тобі нігті на ногах. Любов-це коли той, кого ти любиш, годинами шукає телефон, який ти залишила в таксі Uber. Любов-це коли той, кого ви любите, спить на підлозі лікарні і відмовляється залишати вас, поки ви відновлюєтеся після падіння. Улюблений терпить мій характер, коли я скаржуся на спеку в Єгипті", - заявила жінка.

Вона продовжує хвалити чоловіка за всі його діяння. А одружилися вони в листопаді 2020 року.

Нагадаємо, шахраї відібрали у Киянки все до останньої копійки: "Сама запросила"

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонерка вирішила віддати квартиру соцпрацівникам замість дочки: "Нічого не досягла в житті"

Знай.ua писав, старенька викопала в своєму саду злитки золота і віддала їх матері-одиначці: "Тобі потрібніше"