У грузинському містечку Руставі працює самий незвичайний дитсадок у всьому світі.

Вся незвичайність полягає в тому, що власник приватного дитячого садка Гаррі Чапідзе вирішив використовувати справжній літак як-40 авіакомпанії Georgian Airways в Тбілісі для створення навчального класу. Лайнер експлуатувався протягом двадцяти років, а потім був викуплений заради місця в академічному містечку.

Дитячий сад в літаку, скріншот: Youtube
Дитячий сад в літаку, скріншот: Youtube

Літак був списаний, а потім доставлений в Руставі. Там агрегат протягом декількох місяців був схильний до роботи по створенню нового інтер'єру. Тепер всередині там дитяча кімната, хоча і збереглася в первозданному вигляді кабіна пілотів. Там дітлахи можуть взаємодіяти з безліччю тумблерів або навіть покрутити штурвал.

Група в дитячому садку складається з двадцяти дітей, а ось вартість занять в незвичайному дитсадку обходиться десь в 90 доларів на місяць. Якщо порівнювати цю вартість з тарифами звичайних державних закладів для малюків, то вона майже в два рази більше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Дитячий сад в літаку, скріншот: Youtube
Дитячий сад в літаку, скріншот: Youtube

Нагадаємо, чоловік встановив рекорд по найдовшій відрижці: навіть пиво не знадобилося

Як повідомляв "Знай.ua", самса розорви рот: кухарі приготували 153-кілограмову вкусняшку і встановили рекорд

Знай.ua писав, гігантський гриб переріс кита і знищив половину лісу: справжнісінький монстр. Грибниця займає площу понад 880 гектарів, а її вік оцінюється в 2,4 тисячі років. Грибниця, обплутуючи коріння дерев, які ростуть поблизу, фактично прирікає їх на загибель.