Відомий український виконавець, тренер вокального шоу "Голос країни" Дмитро Монатик і його дружина Ірина поділилися гарною новиною – їхні сини Платон і Данило закінчили дитячий садок і тепер готуються до першого класу в школі.

Ірина Монатик розмістила в соцмережі Instagram зворушливі фотографії, зроблені на випускному дітей. Варто зазначити, що свято було тематичне – в стилі фільму "Гаррі Поттер". І, очевидно, хлопчикам ідея дуже сподобалася. Вони були одягнені в чорні мантії факультету Гріффіндор.

діти Монатика, фото з Instagram
діти Монатика, фото з Instagram

"Важливий день для нашої сім'ї, випускний Данечки і Платоші в саду! Тематика "Гаррі Поттер", потрапили в Гріффіндор... Сльози, щастя, гордість. Багато думок про швидкоплинність часу. Від щирого серця бажаю всім дітей, мінімум двох. Але більше – краще. Всім любові і добра", - написала дружина Монатика.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Красунчики малюки, вже зовсім дорослі ❤️❤️❤️", "Які солодкі!", "Вітаю від душі! Гріффіндор вперед️️️", "Як же швидко виросли! 👀", "Від щирого серця вітаємо Вашу родину з такою важливою і чудовою подією ❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Монатик показав рідкісні знімки з підрослими синами: "Татова копія".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль засвітила пишні сідниці перед Юлією Саніною: "Вдячна тобі".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль і Юлія Саніна здобули перемогу на премії YUNA-2021: "Найкращий дует".