Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч чоловік.

Зараз жінка заговорила про останні дні травня, адже вже наступний вівторок - 1 червня. Вона зазначила, що весняні гроші перед літом залило дощами і їй не віриться, що ці вихідні - останні перед найспекотнішим сезоном у році. Багато дуже довго чекали весну, а вона дуже швидко пролетіла перед очима разом з можливістю розслабитися, приділити собі трохи уваги і зробити "розбір польотів" своїм думкам.

Лілія Ребрик з чоловіком, instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик з чоловіком, instagram.com/liliia.rebrik

"Дівчачий" день я на цьому тижні собі вже влаштовувала: була на манікюрі, робила омолоджуючі маски для обличчя і живильні маски для волосся. А сьогодні, здається, пора зробити "розбір польотів" в думках! Яким був цей травень? Шаленим (як і годиться #дикійсімейці 🤪) 10 прямих ефірів "Ранку з Україною", мій день народження! Свій ювілей я зустріла з найріднішими і найулюбленішими людьми у відпустці, з якого ми привезли десятки незабутніх сімейних спогадів і вражень, тепер нам є ще більше що згадати в такі ось дощові вечори!", - пише Лілія Ребрик у публікації.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього жінка додала, що у неї знову відкрилося друге дихання протягом травня. Бо їй вдалося повернутися на сцену і навіть поїхати на гастролі. Зараз актори повинні стримано і обережно радіти, так як карантин штука досить тендітна, за її словами, і в будь-який момент може заточити українців вдома. Лілія дуже задоволена травнем і своїм життям, телеведуча готова йти далі і не зупинятися.

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала "дику" любов з чоловіком: "Обожнювати"

Як повідомляв "Знай.ua", заміжня Лілія Ребрик зізналася в таємних бажаннях: "Не можу жити без..."

Знай.ua писав, зонування та органайзери: Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, як грамотно заповнити простір у ванній кімнаті