Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона знову опинилася в одному з образів, які використовувалися нею в кліпі на пісню під назвою "Красное вино", щоб нагадати українцям - 28 травня 2021 року вийшов довгоочікуваний альбом Олексія Потапенка "Кровь и Любовь".

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських на першому знімку розсунула ніжки в шкіряних штанцях, і показавши впевнене декольте. На другому знімку виконавиця вже стоїть, демонструючи пишні груди в вбранні.

"🍷🖤", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ш. Шикарна❤️", " яка ж ти красива🖤 🔥", "🔥🔥🔥🔥 дуже красива!!!", "Кайфова😍", "Дуже йде цей образ🔥🔥🔥", "Яка жінка🔥🔥🔥", "Нема слів❤ ️❤ ️❤ ️❤️ ти прекрасна!!!!!", "Шикарно🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏", "Нереальна!🔥❤ ️", "Ви смачно готуєте?🤪 ", "Була дівчинка на кулі, стала дівчинка на кубі😂", "Обожнюю вас, ви присутні в кожному моєму дні, спасибі вам❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап розтопив серце Насті Каменських романтичним подарунком: "Лоскоче вухо"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап перетворився на Бетмена заради фанатів-Каменських дозволила: "Швидкий..."

Знай.ua писав, Настя Каменських розповіла про найінтимніший момент з Потапом: "Удвох на світанку"