Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Цього разу 33-річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories свою версію постера, на якому зображені всі актори культового серіалу "Друзі". Варто зазначити, що нещодавно вийшов спеціальний випуск "Друзів", якого фанати чекали з нетерпінням.

До постеру Леся "додала" себе і пожартувала, що її покликали в серіал.

"Доброго ранку) а мене тут в серіальчик покликали) Знайшли мене?" - підписала кадр Нікітюк.

Леся Нікітюк в серіалі Друзі, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, зараз ведуча Нового каналу проводить відпустку на турецькому курорті Бодрум, звідки публікує гарячі пляжні фотографії.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк замахнулася на крісло мера Кличка і оголосила "війну" балконам. Телеведуча поділилася важливим соціальним роликом, який покликаний звернути увагу українців на навколишнє їх сміття.

Нагадаємо, Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лусну". Телеведуча поділилася емоціями від відпустки в Туреччині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою: "Найкращий день".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вразила змінами, українці не впізнають: "Оля Полякова відпочиває".