Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова-справжнє ім'я) з великим полюванням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео.

Нещодавно 32-річна артистка зізналася, що чекає з актором Сергієм Середою первістка. Настя вже знаходиться на пристойному терміні, адже її живіт вже досить великий. У соцмережі зірка розповіла, як дізналася про радісну новину.

"На цьому фото двоє щасливих,які щойно дізналися,що вагітні…
Думаю і так зрозуміло, що ми дуже хотіли дітей, і планували заздалегідь все що із цим пов’язано. Та нажаль в житті не все завжди вдається, як ми того хочемо. Ми старалися цілих чотири місяці, але тішить те, що сам процес звичайно приємний, ахахаха 😉

MamaRika, instagram.com/mamarika_official/
MamaRika, instagram.com/mamarika_official/

В якийсь момент я вже особливо і не сподівалася, що все трапиться найближчим часом, тому навіть не підозрювала що вже була при надії. Були дивні відчуття, що мій жіночий цикл трохи збився, але я списала це на зміну сезону - осінь завжди складно переноситься організмом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Чисто інтуїтивно я дістала з заначки тест, і як завжди в результаті побачила одну смужку. Та чомусь на цей раз вирішила не викидати, а просто відклала його і пішла по справам. Через пів години повернувшись і побачивши другу смужку, я впала в ступор. Насамперед я покликала Сергєіча, і не вірячи своїм очам, в результаті змусила його з'їздити і купити мені ще чотири тести, щоб навєрняка, ахахаха 🙈 В результаті коли всі вони показали позитивний результат, сумнівів вже не було - ми будемо батьками!" - написала MamaRika.

Нагадаємо, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: "У нас обох сльози на очах".

Як повідомляв портал Знай.uа, MamaRika показала вагітний живіт.

Також портал Знай.uа писав, як напівгола MamaRika позувала в супермаркеті: "Домовилися за пляшку пива".