Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

Там за її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік. Шанувальники досить давно приписують виконавиці відносини з молдавським колегою Даном Баланом. У якийсь момент на "Голосі країни" вони одночасно були суддями і радували всю Україну ніжністю один з одним.

Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_
Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_

А зараз креативний продюсер телеканалу "1+1" Володимир Завадюк, який якось під час виступу заявив, що роман між співаками потрібен був лише для підняття рейтингу проекту, зазначив, що під час одного з карантинних прямих ефірів Дан Балан був вдома з Тіною Кароль.

"З Даном Баланом була величезна кількість цікавих ситуацій. Він дуже суперечливий герой, так? Під час минулого прямого ефіру, карантинного, він знаходився не у себе вдома, а вдома у Тіни Кароль. Ось, власне Дантіна багато разів про це питала, тепер вона дізнається про це. Так, вони разом перебували з Тіною, вдома у Тіни. І звідти ми эфирили...", - каже чоловік в одному з інтерв'ю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан вже планує з Тіною Кароль дитину: "Чекає лисеняти"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль розкрила правду про свій роман з Баланом: "Нав'язати любов неможливо"

Знай.ua писав, Тіна Кароль засвітилася в обіймах Дана Балана і своєї маленької копії: "Здається куди важливіше"